Нашата компанија  Херал Метал е основана во 2018 година со цел да дизајнира и понуди решенија  за изработка на лесна конструкција, модели и дизајни по Ваш избор. Главната дејност на фирмата е проектирање и производство на конструкции и модели  по нарачка  како и врши услуги за заварување на иноксни материјали, челици, комплексни делови и сл.  Благодарение на употребата на најсовремената технологија и висока професионалност, Херал Метал нуди прецизна и високо квалитетна изработка на производите и услугите.